Vimianzo demostra o seu potencial gastronómico en Xantar

O cociñeiro Fabián mouzo_Cedida Concello de Vimianzo

  • O cociñeiro vimiancés Fabián Mouzo realizará un especial showcooking onde estarán representandos os pinchos irmandiños e os callos da Faguía de Carnés

A boa oferta gastronómica de Vimianzo a través da súa hostalaría, produtores locais e festas estará presente este venres na feira gastronómica máis importante de Galicia, Xantar, que se celebra en Ourense.

No espazo da Deputación da Coruña, o Concello de Vimianzo realizará ao longo do día degustacións e demostracións de cociña. A calidade dos produtos locais, a recoñecida sona da súa hostalaría e empresariado, ademais das súas festas son as tres patas nas que se baseará a presenza vimiancesa na feira.

O cociñeiro vimiancés Fabián Mouzo será o encargado de poñer sobre a mesa os “Sabores da historia”, unha representación dos pinchos irmandiños do Asalto ao Castelo e dos callos da Faguía de Carnés, declarada festa de interese turístico de Galicia. Desta forma, o concello pretende divulgar a variedade e riqueza histórica e cultural destas e outras festas gastronómicas do municipio.

Related posts

O Punto Rojo ponse en marcha en Baio con descontos, premios, moita actividade nas rúas e unha ruta de tapas

Rosa Otero recoñecida como Filla Adoptiva da Coruña

Aberto o prazo de inscrición no programa de voluntariado xuvenil da Laracha